Lämmityskaapelien ja muidenkin kaapeleiden vikojen etsintä ja korjauspalvelu jatkuu kuten ennenkin. Tullaan silloin kun on luvattu. Korjauspalvelut suoritetaan ammattitaidolla. Tosin terveydellisistä syistä (nivelreuma) on pakko luopua portaiden ja ajoluiskien lämmityskaapelien korjauspalveluista talvella, koska kädet eivät kestä talvella ulkotöitä. Kesällä näitä kyllä voi tehdä, mutta talvella (=kylmyys) ei onnistu. Muut korjauspalvelut kyllä onnistuu Suomen ja Baltian maissa.

 

Tämän reuman takia haetaan nuorempaa "verta", eli jos joku nuorempi ammattimies haluaisi lisätöitä itselleen silloin voisi tehdä muutoksia nykyiseen toimintoon. Mahdollisella jatkajalla pitäisi olla vähintään sähkötöiden S-3 pätevyys, tai ainakin valmius sen suorittamiseen, sekä hän tarvitsisi koulutuksen tähän kaapelivikojen erikoisosaamiseen. Tässä odotellessa mahdollista jatkajaa korjaustoiminta voi jatkua vielä muutaman vuoden.

 

Jos tähän kaapelivikojen korjaustoiminnoille löytyy henkilö, joka on kiinnostunut tästä, silloin hänen pitäisi omata mm. seuraavia seikkoja; mielellään sähköalan peruskoulutus, pitkäjänteinen, kätevä käsistään, pystyä itsenäiseen työskentelyyn, tulla hyvin toimeen asiakkaiden kanssa, olla sanansa mittainen, valmis reissuhommaan ympäri Suomen, lisäksi hänen pitäisi opiskella ainakin seuraavat asiat ja myös osata ne.
Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut
Puh. 0400-458120 tai sähköpostilla
antti.korhonen@antinapu.fi